Labels

Samsung Monte S5620 review

PRO
este un telefon extraordinar..mai ales prin prezenta wireless-ului!! am cautat foarte mult un touchscreen care sa aiba neaparat si wireless..dar tocmai prezenta wi-fi le faceau aproape inaccesibile pentru mine. printr-o conjunctura fericita (fidelizare la orange) am reusit sa iau acest telefon la un pret mai mult decat bun. raspunde foarte bine la atingere, culorile ecranului sunt foarte frumoase (de altfel samsung si-a respectat blazonul), browser-ul se incarca foarte repede (sincer...cred ca mai repede ca la un nokia e71-alt telefon pe care-l detin). nu pot spune mai multe despre alte aplicatii...sincer nu m-au interesat in mod deosebit sa le detina. 
intr-o fraza...un telefon complet pentru cine isi dorea un touchscreen cu tehnologie wi-fi!

CONTRA
1. modalitatea de inchidere sau deschidere a capacului spate al telefonului. mai ales cand doresti sa-l desfaci....mare atentie cum trageti de el (nu se desface prin culisare...ci pur si simplu prin tragere)...este plastic <img src="../images/smiley/yahoo_sad.gif" alt="">...si din pacate puteti ramane fara piciorusele lui de prindere. l-am desfacut de vateva ori pana acum...si trageam de el cu mare teama..sa nu aud vre-o trosnitura (cine va avea unul in mana isi va da seama despre ce vorbesc).</img>
2. butonelul de actionare a camerei foto...este putinel cam iesit...fata de laterala telefonului...si cand i-l tii in mana...din greseala poti actiona acel buton!

0 comments

Post a Comment