Labels

Motorola Defy review

PRO
- Rezistent la apa si la socuri
- Gorilla Glass display
- Posibilitatea extinderii memoriei pana la 32Gb cu ajutorul unui card
- Camera de 5 Megapixeli cu autofocus si blitz
- Sistem de operare Android.
?

CONTRA
- Faptul ca putem sa ii observam suruburile(lucru care te poate deranja daca tii la aspectul unui telefon)
- Dispozitivul de cauciuc care protejeaza mufa pentru casti, se poate rupe cu usurinta.
Dupa faimosul Milestone, a venit randul ca Motorola sa ne incante cu un alt model de telefon, de data aceasta numindu-se: Defy. Motorola Defy pare a fi inca de la prima utilizare un telefon al erei moderne, un telefon pe care-l vei inlocui doar atunci cand te vei plictisi de el, nicidecum atunci cand se va strica sau cand il vei zgaria… pentru ca nu-l poti zgaria asa usor!?
De indata ce pui mana pe el, poti observa carcasa telefonului care este putin mai diferita fata de cele deja consacrate ale telefoanelor cu touch screen; pe aceasta putem observa suruburile sale si mufele lui acoperite cu protectii rezistente din cauciuc, iar geamul telefonului este Gorilla Glass display, unul dintre cele mai dure geamuri facute pentru un telefon.
?Desi initial a fost conceput ca un telefon aparte prin rezistenta (rezistent la soc, praf si apa) , Motorola Defy nu pare a dezamagi deloc prin specificatii tehnice, acesta fiind pana la urma un telefon cu touch-screen cu un procesor de 800Mhz, o memorie interna de 2GB, un acumulator de 1540 de mAh (care ii asigura o autonomie destul de buna) si, nu in ultimul rand, 2 camere, una de 5 Megapixeli cu autofocus si blitz si o a doua camera VGA. Pe partea software a telefonului suntem intampinati de un sistem de operare Android 2.1, iar programele pot fi instalate cu usurinta prin Android Market.?

Acest telefon poate fi imbratisat cu usurinta de orice utilizator indiferent de mediul in care doreste sa-l foloseasca/sa-l testeze, Defy surclasand cu brio orice alt telefon la proba de un metru scufundari.

0 comments

Post a Comment